Salsa i bachata

U zagrebačkim noćnim klubovima skoro svaku večer može se pronaći dobro posjećeni salsa party na kojem se ljudi svih dobi zabavljaju i uživaju plešući temperamentne latinsko-američke plesove salsu i bachatu.

Ti se plesovi u Plesnoj školi Elite Zagreb podučavaju na temelju stručnog programa voditelja naše škole Nenada Vlahovića. Ploveći oko svijeta svojom jedrilicom Jamnicom (zovdalekihobala.com) Nenad je, boraveći u tropskim krajevima, nebrojeno puta sudjelovao u raznim salsa partyjima. Tako je na izvoru znanja imao priliku usvojiti mnoge interesantne korake i detalje tih lijepih plesova.

Opcije i cijene

Poduka salse i bachate u našoj se Plesnoj školi Elite izdvaja od ostalih i po neusporedivo bržem tempu rada naspram drugih škola, čime naši polaznici za isto uloženo vrijeme usvoje puno više plesnih slika i figura, uz postizanje bolje razine plesne vještine.

Naši tečajevi salse i bachate osmišljeni su po mjesečnim programima, od sasvim početničkih do naprednih pa se tako u grupe salse i bachate mogu upisati svi!
Salsa i bachata
Cijena/mjesec
8 punih sati mjesečno
40 € / 301,38 kn
Lokacija i vrijeme: četvrtkom od 18 do 20 h (Vrbik)
Kontakt