O nama

Plesni centar Elite jedan je od prvih centara za društveni i sportsko natjecateljski ples u Hrvatskoj s 40 godina iskustva u podučavanju društvenih plesova, rekreacijskih plesnih aktivnosti ili sportskog plesa kao najvišeg stupnja plesnog izraza.

Mi u Plesnom centru Elite učimo polaznike plesati brže, jednostavnije i lakše nego bilo gdje drugdje, a našim polaznicima dajemo, osim stjecanja kvalitetnog plesnog znanja, i trenutke ugodnog druženja i zabave s ljudima sličnih sklonosti i interesa.

Krajnji rezultat svega toga je da nijedan polaznik iz naše plesne škole ne ode bez usvojenog kvalitetnog plesnog znanja i zadovoljstva učenja u ugodnoj atmosferi.

Stručno vodstvo:

Nenad Vlahović, diplomirani plesni učitelj

Nenad Vlahović, diplomirani plesni učitelj, dipl. inž strojarstva, drugi Hrvat koji je oplovio svijet jedrilicom

Nenad Vlahović je nositelj licence ISTD (jedna od svjetski najjačih profesionalnih plesnih organizacija), trener i sudac sportskog plesa i jedini hrvatski reprezentativac u sportskom plesu u bivšoj Jugoslaviji.

Nenad je pobjeđivao na međunarodnim turnirima i uspješno sudjelovao na europskim i svjetskim natjecanjima, a vrhunsko sportsko-natjecateljsko i pedagoško znanje stekao je višegodišnjim boravkom u Londonu radeći s najboljim svjetskim plesnim trenerima.

Osposobio je mnoge generacije prvaka u gotovo svim kategorijama sportskog plesa, a u plesnoj je školi, sasvim od početnih koraka, podučio više od 10 000 ljudi. Na taj je način stekao veliko iskustvo koje polaznici Plesnog centra Elite osjete u brzini i lakoći usvajanja svih plesnih elemenata.

Nenad Vlahović je i drugi Hrvat koji je oplovio svijet sportsko-rekreacijskom jedrilicom, a više o tome možete saznati na zovdalekihobala.com.
UPIŠI TEČAJ

Antonio Humski, bacc. kineziologije

Antonio Humski je trener sportskog plesa s diplomom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Natjecateljskim sportskim plesom bavi se 23 godine. 

Sa svojom plesnom partnericom i suprugom Marinom ostvarili su mnoge pobjede na međunarodnim turnirima i državnim prvenstvima, a kao članovi reprezentacije predstavljali su Hrvatsku i na Svjetskim prvenstvima.
Antonio polaznicima plesnih tečajeva, rekreativcima, mladencima i sportskim parovima prenosi svoje bogato plesno znanje već više od 15 godina na zabavan i pristupačan način, a krase ga smirenost, pedagoški pristup i stručnost.
UPIŠI TEČAJ

Money Back Guarantee

Na kraju ističemo da Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u Zagrebu, daje svojim polaznicima garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.
UPIŠI TEČAJ