O nama

elite-logo

Jedan je od prvih centara za društveni i sportsko natjecateljski ples u Hrvatskoj i tradicijom i kvalitetom svoga rada svakako jedan od najboljih.

U našem Centru možete naučiti sve društvene standardne, latinsko-američke i moderne disko plesove, baviti se raznim oblicima rekreacijskih plesnih aktivnosti ili se posvetiti sportskom plesu kao najvišem stupnju plesnog izraza.

Vrhunski sportski rezultati i najjače svjetske učiteljske licence našeg voditelja, u kombinaciji sa skoro 30 godina iskustva u podučavanju plesa doveli su do toga da se u našoj plesnoj školi, jednostavno – uči plesati brže, jednostavnije i lakše i stoga s više zadovoljstva nego bilo gdje drugdje. Osim toga, mi imamo jedinstveni recept i za najtvrdokornije antitalente pa smo nadaleko poznati po tome da iz naše plesne škole nitko ne izlazi bez da bi naučio plesati.

Ali mi u Plesnom centru ELITE dajemo i više od toga.

Na našim ćete se sastancima uz stjecanje kvalitetnog plesnog znanja također i ugodno družiti i zabavljati s ljudima sličnih sklonosti i interesa. U takvoj lijepoj atmosferi lako se sklapaju trajna prijateljstva i veze, te s nemalim ponosom možemo reći da su mnoge od njih završile i brakom.

Naše najmlađe pak nastojimo društveno usmjeravati dajući im uz plesnu kulturu i kulturu prihvatljivog i lijepog društvenog ponašanja općenito, kao i spoznaju i osjećaj da se do željenog cilja dolazi samo s pošteno uloženim radom i vremenom.

Aktivnosti koje nudi naš Centar na vas će djelovati i opuštajuće i antistresno, a nije za zanemariti niti podatak da se plešući na laganu glazbu prosječno potroši oko 250 kcal po pjesmi, dok življi latinsko-američki plesovi sagore u isto vrijeme čak oko 600 kcal.

Na kraju ističemo da Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, daje svojim polaznicima garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.

Ukratko, naše geslo je:

NIJE SVEJEDNO GDJE UČITE PLESATI

Provjerite zašto!