Plesni tečaj za djecu

Istraživanja su pokazala da motorika, ritam i glazba duboko utječu na razvoj i izražavanje osjećaja, mašte, kreativnosti, na pamćenje i socijalni razvoj. Ponudimo li djeci pokret i glazbu, ona će jačati svoje intelektualne i stvaralačke sposobnosti, kao i samopouzdanje.

Naši plesni tečajevi osmišljeni su podjednako i za dječake i za djevojčice. U njima će svako dijete imati osobni pristup u kojemu se plesni zahtjevi prilagođuju individualnim mogućnostima, što u konačnici dovodi i do izvedbi brain gym-a. Kroz takvu vrstu rada kod djece se razvijaju sposobnosti i za grafomotoriku, pamćenje, ili pak na koncentraciju pri učenju školskog gradiva

Opcije i cijene

Voditeljica grupe je Marjana Gašparić, pedagoški stručna osoba koja ovakav inovativni oblik rada provodi u svojoj školi. U suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa izdala je i više priručnika u kojima se prikazuje kako se kroz igru, pokret i glazbu može učiti i školsko gradivo. Marjana je također održavala edukacije ostalim pedagoškim djelatnicima o takvom načinu rada, koji djeca jako vole i lako usvajaju.

Na kraju, ali nimalo nevažno: uz nadasve kvalitetno podučavanje plesnoj vještini, na plesnim sastancima našu djecu također nastojimo i društveno usmjeravati dajući im uz plesnu kulturu i kulturu prihvatljivog i lijepog društvenog ponašanja općenito, kao i spoznaju i osjećaj da se do željenog cilja dolazi samo s pošteno uloženim radom i vremenom.
Plesni tečaj za djecu
Cijena
8 školskih sati / mjesec
35 € / 263,71 kn
Lokacija i vrijeme: subotom od 11 do 13 h (Klaićeva)
Kontakt