Česta pitanja

Negdje prije sam išao/la na tečaj plesa, mogu li se uključiti u napredniji tečaj kod vas ili moram ići ispočetka?

U plesnoj školi Elite možete nastaviti od tamo gdje ste u drugoj plesnoj školi stali. Javite nam se i pronaći ćemo grupu koja će odgovarati Vašem predznanju.

Ako preskočim trening, postoji li nadoknada i kakva je situacija sa plaćanjem?

Nadoknada plesnih sastanaka na koje niste mogli doći moguća je ukoliko držimo neki slični tečaj plesa u paralelnom radu. Osim toga, na tečajevima se gradivo prethodnih plesnih sastanaka uvijek pošteno ponavlja, a i naši plesni voditelji osobitu pažnju obraćaju polaznicima kojima s koracima zapne. Zato zaista ne trebate brinuti ako na koji od plesnih sastanaka nećete moći doći.

S druge strane, kad se upišete na koji od naših tečajeva, mi ćemo Vam osigurati broj plesnih sastanaka koji su predviđeni tim tečajem i stoga očekujemo da se tečaj treba podmiriti u cijelosti i unaprijed.

Kako se treba obući za treninge?

Svakodnevna obuća za muškarce ne razlikuje se puno od obuće za svečane prilike pa je za muškarce sasvim u redu da dolaze u obući u kojoj se ugodno osjećaju. Žene pak za posebne prilike često oblače cipele s visokom petom i ima logike da na plesnim sastancima plešu upravo u takvoj obući. No kako takve cipele nije baš ugodno nositi po cijele dane, ženama savjetujemo da i one dolaze u nečem ugodnijem, ali da s vremena na vrijeme plesne korake ipak pokušaju otplesati u cipelama s visokom petom. A to se može učiniti tako da se u takvim cipelama plesni koraci probaju plesati kod kuće ili da se na tečaj ponekad uzmu cipele s visokom petom.

Ako nemam partnera/icu mogu li ići na tečaj?

Na naše tečajeve možete se prijaviti i bez partnera/ice. Pri upisu pazimo da svakom solo polazniku dodijelimo solo polaznicu. Također nam je važno i da tako novo-formirani plesni parovi budu usuglašeni i po starosnoj dobi.

Postoje li plesne aktivnosti izvan treninga?

Dosta se plesnjaka održava po Zagrebu i svakako ćemo Vas tijekom Vaše plesne obuke motivirati da na njih što češće odlazite i da tamo, jasno, što više plešete. Na taj ćete način brže i lakše naučiti plesati, upoznat ćete nove ljude, a usput ćete uživati i dobro se zabaviti!

Kakav je način plaćanja?

Plaćanje se vrši naspram izdanog predračuna na žiro račun Plesnog kluba Elite Zagreb.

Je li moguće ostvariti popust?

U našem Plesnom centru Elite možete ostvariti popust od 10 % na cijenu bilo koje grupne plesne poduke ukoliko u koji od naših tečajeva dovedete barem dvije osobe.

U nekim tečajevima dajemo popust i studentima/učenicima, a iznos popusta istaknut je u tablicama s cijenama tečajeva.