Ples sa zvijezdama

Vjerujemo da ste i Vi uživali gledajući vrlo popularni serijal emisija HRT-a Ples sa zvijezdama?!

U njemu je od samog početka vrlo uspješno nastupala i Tamara Despot. Zadnji joj je partner bio rukometaš Nikša Kaleb, a sigurno se sjećate i njenih plesača Davora Gopca i Dubravka Šimenca. Tamara je za vrijeme svoje aktivne sportsko – plesne karijere u Eliteu ostvarila sjajne rezultate. Osim više naslova državnog prvaka, osvojila je i 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu starije mladeži u LA plesovima, što je tada bio najveći rezultat hrvatskog plesanja postignut ikada.

S ponosom ističemo da je i više bivših članova Plesnog centra Elite bilo angažirano u Plesu sa zvijezdama:

Ksenija Plušćec (u prvom serijalu emisija partnerica Zorana Vakule) upravo je i proistekla iz Elitea. U našem je centru plesala više od 11 godina, prošavši put od svojeg prvog početnog tečaja pa sve do osvajanja Državnog prvenstva i pobjeda na brojnim međunarodnim turnirima. Također je više godina bila i predsjednica Plesnog kluba Elite.

Prvi pobjednik Plesa sa zvijezdama Francuz Nicolas Quesnoit (tada je plesao sa Zrinkom Cvitešić, a nakon toga s Danijelom Martinović, Danijelom Trbović i Anom Ugarković) je u Hrvatsku došao angažmanom Nenada Vlahovića da bude plesni partner Kseniji Plušćec. Njih su dvoje nakon osvajanja naslova državnih prvaka nažalost odlučili napustiti Elite i osnovati svoj vlastiti klub. Kako je tada Nenad Vlahović bio na putu oko svijeta sa svojom jedrilicom Jamnicom, to su i svi parovi Plesnog centra Elite otišli skupa sa Ksenijom i Nicolasom.

Robert Schubert je sa sportskom voditeljicom Milom Horvat bio finalist jednog od serijala. Također je nastupao i s brončanom olimpijkom Martinom Zubčić i glumicom Vanessom Radman… U nekoliko godina članstva u Eliteu Robert je bio redoviti finalist državnih prvenstava.

Martina Bastić u Plesu sa zvijezdama plesala je s Bojanom Jambrošićem. Kao članica Elitea bila je višegodišnja državna prvakinja u latinsko-američkim plesovima.

Sara Stojanović, partnerica glumca Gorana Grgića u Eliteu je napravila blistavu plesnu karijeru osvajajući mnoge, pa i najsjajnije medalje na državnim prvenstvima.

Davor Bilman, jedan od sudaca u Plesu sa zvijezdama je za vrijeme svog aktivnog plesanja u Eliteu također osvojio brojne plesne uspjehe, kao i naslov Državnog prvaka.

Moglo bih vas zanimati