Nije svejedno gdje učite plesati

ŠTO PLESNU ŠKOLU ELITE IZDVAJA OD OSTALIH?

Vjerujemo da i nije baš jednostavno odlučiti u koju se plesnu školu upisati, odnosno gdje naučiti svoje prve plesne korake?!

Kako bismo vam pomogli i prije vaših prvih početnih koraka na plesnom podiju, dopustite nam da svrnemo vašu pozornost na nekoliko ključnih činjenica povezanih s ovim područjem.

Trenutačno stanje – činjenice:

· U posljednje su vrijeme Zagreb doslovce preplavile plesne “škole” – jednostavno niču kao gljive poslije kiše! Nekim su “školama” na čelu zaista vrsni plesači, ali oni su u smislu plesnih učitelja, jednostavno rečeno, ipak samo tek početnici.

· Sportskim pak plesnim klubovima je podučavanje građanstva početnim plesnim koracima ipak tek sekundarna djelatnost. Njihovi glavni voditelji su i previše zaokupljeni treniranjem vrhunskih plesnih parova za natjecanja pa plesne tečajeve vode njihovi asistenti.

· Pedagoška osposobljenost novih “učitelja” i količina iskustva “asistenata” danas su, nažalost, u najvećem broju slučajeva upitne. Plesna škola ELITE – činjenice:

· Osnovana je prije 40 godina te se može pohvaliti kontinuiranim radom od 4 desetljeća i s više od 10.000 polaznika do sada. Time se ne može podičiti ni jedna plesna škola u Hrvatskoj!

· Osnivač i glavni voditelj, gospodin Nenad Vlahović, nosilac je profesionalnih licenci pod Imperial Society of Teachers of Dancing, jedne od najjačih svjetskih organizacija profesionalnih plesnih učitelja.

· Nenad Vlahović je i pionir sportskog plesa u Hrvatskoj. Svojevremeno vrlo uspješan plesni natjecatelj i vrhunski sportaš (jedini Hrvat reprezentativac bivše države u sportskim plesovima, sudionik europskih i svjetskih prvenstava), svoje je bogato znanje koristio trenirajući i sportske parove. Mnogi od njih su ostvarili brojne naslove državnih prvaka i izvanredne uspjehe i na najvećim svjetskim plesnim turnirima i svjetskim prvenstvima.

· Takvo svestrano dugogodišnje kontinuirano plesno iskustvo glavnog voditelja (koji i danas aktivno podučava u plesnoj školi!) osigurava našim polaznicima nepresušan izvor raznovrsnoga znanja uz nadasve kvalitetan pedagoški pristup.

· Istovremeno, neprekidni rad na trajnom osposobljavanju i usavršavanju drugih plesnih učitelja u sklopu Plesne škole Elite jamči ujednačene standarde plesne poduke bez obzira o kojem se učitelju radi.

· Također, Elite daje više vremena čak i za (provjerite!) manje novaca: sat rada kod nas traje punih 60 minuta što je prilično različito od 45 minuta “školskog sata” u većini ostalih plesnih škola. Kratka pauza u nama uobičajenim dvosatnim plesnim sastancima daje polaznicima vrijeme za predah, opuštanje i ugodno međusobno druženje.

Tri najvažnije posljedice ovakvog stava i pristupa naše škole plesnoj poduci su ujedno za naše polaznike i ono najvrjednije što im možemo dati:

· brzina i lakoća usvajanja plesnoga znanja i vještine,

· zadovoljstvo učenja u vedroj i opuštenoj atmosferi na tečajevima,

· krajnje zadovoljstvo postignutim uspjehom ma kakav bio početni zacrtani cilj.

Kaže se da od viška glava ne boli. Možda – ali od pogrešna izbora u ovom višku ponude plesnih škola u Zagrebu sasvim sigurno mogli bi vas zaboljeti i neispunjeno očekivanje i novčanik. Jer, iz iskustva mi i 10.000 naših učenika znamo da, doista,

NIJE SVEJEDNO GDJE UČITE PLESATI!

Moglo bih vas zanimati