Sportski ples

 

Sportski ples (kao vrhunski stupanj izraza društvenog plesa) podrazumijeva usvojenost plesa u vrhunskoj kvaliteti te pred plesača postavlja sve zahtjeve s kojima se mora nositi aktivni sportaš bilo kojeg ozbiljnog sporta.

U Plesnom centru Elite stvorili smo brojne državne prvake u gotovo svim kategorijama, a možemo se podičiti i s nekim od najvećih uspjeha hrvatskog plesanja uopće!

Za sve koji žele postizati uspjehe na plesnim natjecanjima preporučujemo individualnu plesnu poduku s voditeljem Centra Nenadom Vlahovićem, dugogodišnjim vrhunskim natjecateljem i državnim reprezentativcem, plesnim trenerom i sucem.

S obzirom na navedene specifičnosti ove kategorije bavljenja plesom kao ozbiljnim sportom najbolje je da nam se javite telefonom ili nas posjetite u uredu gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Slike s natjecanja i treninga:

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

 

Poduka plesa u PLESNOM CENTRU ELITE održava se u ugodnim dvoranama u centru grada, a plesnu poduku možemo držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.