Salsa

 


Salsa se danas u našim krajevima najviše i najčešće pleše. U zagrebačkim noćnim klubovima može se skoro svaku večer pronaći izuzetno posjećeni salsa party na kojem se ljudi svih dobi zabavljaju i uživaju plešući ovaj temperamentni latinsko-američki ples.

Salsu se u Eliteu podučava na temelju stručnog programa voditelja našeg centra Nenada Vlahovića. Ploveći oko svijeta svojom jedrilicom Jamnicom (Jedrilicom oko svijeta) Nenad je skoro 3 godine boravio u tropskim krajevima i nebrojeno puta sudjelovao u raznim salsa događanjima i večerima. Tako je na izvoru znanja imao priliku usvojiti mnoge interesantne korake i detalje tog lijepog plesa.

Osim gore navedenoga, Eliteova škola salse izdvaja se od ostalih i po neusporedivo bržem tempu rada čime naši polaznici za isto uloženo vrijeme usvoje puno više plesnih slika i figura, a također i postignu bolju razinu plesne vještine.

Pozivamo Vas da dođete i uvjerite se u naše tvrdnje!

Video clipovi:

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, obično od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata, a plesnu poduku možemo držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

Plesna škola svaki mjesec otvara novi početni tečaj. Upisati se možete ili u paru ili sami jer se osobito brinemo za to da upišemo isti broj muških i ženskih polaznika.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.No comments yet.

Leave a Reply