Plesna škola Elite

 

Plesna škola našega Centra jedna je od najpopularnijih i najstarijih plesnih škola u Zagrebu. Njezina je aktivnost okrenuta svima koji žele naučiti društveni ples – standardne, latinsko-američke i disko plesove, a nadaleko smo poznati po tome što iz naše škole nitko ne odlazi bez da bi naučio plesati.

Naše iskustvo pokazuje da je najuspješnija plesna poduka ona koja se odvija u tromjesečnim tečajevima s po dva sata dva puta tjedno (za one koji ne mogu odvojiti toliko vremena za plesnu poduku, isti program nudimo i u inačici od četveromjesečnog tečaja s po dva sata tjedno) i odvija se kroz:

POČETNI STUPANJ

Traje prva dva mjeseca u kojima se u ugodnoj i vedroj atmosferi lako svladavaju osnovni plesni koraci i jednostavne figure sljedećih plesova:

engleski valcer, salsa, bečki valcer, rock’n’roll, tango, foxtrott (dvokorak), cha-cha, rumba, samba i disco-fox (trokorak, rock)

Na kraju prvog mjeseca Početnog stupnja plesni učitelj povest će svoju grupu na koji od zagrebačkih plesnjaka kako biste što lakše razbili onu početnu tremu prvog izlaska na plesni podij izvan plesne škole.

Budući da je voditelj Plesnog centra Elite Nenad Vlahović ujedno i drugi Hrvat koji je s jedrilicom oplovio svijet, to će Vam na tečaju biti ponuđena i mogućnost da čujete njegovo predavanje o putu oko svijeta (Jedrilicom oko svijeta).

NAPREDNI STUPANJ

Nakon 2 mjeseca pohađanja početnog stupnja već ćete se sasvim ugodno osjećati s novostečenim plesnim znanjem. No nemojte se zavarati – jedno je plesati na “poznatom terenu”, pod vodstvom plesnog učitelja i s plesačima koji točno prate program plesne škole, a potpuno je nešto drugo sâm se suočiti s (lako moguće) tek upoznatim novim plesnim partnerom i s nepoznatom glazbom na plesnjaku ili veselici gdje imate osjećaj da su sve oči uprte baš u vas.

Stoga se u NAPREDNOM STUPNJU osobito vodi računa o osamostaljivanju plesača i postizanju veće plesne kvalitete. Uče se i složeniji plesni koraci i nove figure za plesove iz početnog stupnja, a dodaju se i 3 nova plesa:

slowfox, jive, bachata

Završetak osnovne Plesne škole Elite i kraj naprednog stupnja proslavit ćemo malom svečanosti sa zakuskom u kojoj ćemo na veseli način obilježiti završetak vaše osnovne plesne poduke u našem Centru.

 

REKREACIJSKI STUPANJ

Svi koji se žele nastaviti družiti plesom i nakon Naprednog tečaja mogu se uključiti u našu PLESNU REKREACIJU. Bez vremenskog ograničenja, tijekom cijele godine usavršavat ćete i produbljivati stečeno znanje, stalno učiti ponešto novo, ugodno se družiti i, naravno, puno plesati. U Rekreacijskom se stupnju stvara atmosfera zajedništva i prijateljstva i nerijetko se događa da članovi grupe dogovaraju zajedničke izlaske na plesnjake, odlaske na izlete ili pak zajedno slave rođendane i Nove godine, te njihova druženja i veze (ostajući u istom sastavu i po više godina) daleko nadmašuju okvire Plesnog centra Elite i plesa općenito.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, obično od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata, a plesnu poduku možemo držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

Plesna škola svaki mjesec otvara novi početni tečaj. Upisati se možete ili u paru ili sami jer se osobito brinemo za to da upišemo isti broj muških i ženskih polaznika.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply