Plesna škola – za zreliju dob

U Plesnoj školi Elite nudimo i mogućnost formiranja grupa prema dobi polaznika gdje ćete učiti plesati okruženi ljudima svoje dobi, što je često posebno interesantno ljudima zrelijih godina.

Formiranje grupa prema dobi polaznika ima podlogu u problemima koji nastaju u generacijski mješovitim grupama gdje se zna pokazati da pripadnici jednih godišta plesne korake usvajaju brže (ili sporije) od pripadnika drugih godišta. Kad je grupa s te strane homogenija, tempo poduke se puno lakše prilagodi svim polaznicima što u konačnici dovodi do većeg zadovoljstva pri svladavanju plesnog gradiva.

Prednost ovakovog načina rada je i u tome što svaka generacija ima sličnosti po afinitetima pa smo ovdje u mogućnosti polaznicima ponuditi i odlučivanje o programu. Naravno, za izabir što će se i kada učiti bit će potrebna suglasnost svih polaznika, a voditelj će dati i stručni savjet koliko su Vaše želje realno ostvarive.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, obično od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata, a plesnu poduku možemo držati i u vašim vlastitim prostorijama.

Plesna škola svaki mjesec otvara novi početni tečaj. Upisati se možete ili u paru ili sami jer se osobito brinemo za to da upišemo isti broj muških i ženskih polaznika.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply