Plesna škola – za samce

 

tecajevi-za-samce-plesnicentarelite

PLESOM DO DEČKA ILI CURE

U današnje vrijeme jurnjave i gomilanja životnih obveza postaje sve teže i teže naći si partnera, osobu s kojom biste potencijalno možda jednog dana čak i dijelili život. Obveze na poslu ili u školi oduzimaju nam sve više slobodnog vremena, a umorni i iscrpljeni često nemamo više ni snage ni volje izaći van i družiti se. Taj način „modernog“ života sve nas više osamljuje i sve češće se pitamo „a gdje bismo mi to uopće i mogli upoznati koju interesantnu osobu?“.

Plesni centar Elite stoga organizira tečajeve namijenjene ljudima koji bi željeli kroz poduku plesa i neobavezna druženja upoznati ljude slične životne situacije, a to je da nemaju dečka ili curu.

Prednost ovakvog načina upoznavanja potencijalno interesantnih ljudi je u tome što se kroz zabavu i učenje najpopularnijih društvenih plesova polaznici ugodno druže i time lagano zbliže. Na tečaju se naravno ni na koji način ne ističe da se radi o grupi za „spajanje“ te se već i na prvom sastanku izgubi možebitna blaga nelagoda načina i razloga dolaska u plesnu školu. S druge strane, sama organizacija tečaja je prilagođena svrsi: pri upisu se pazi na isti broj polaznika oba spola, partneri se pri plesanju stalno i obvezatno mijenjaju, pauze za druženje (između dva sata plesnog sastanka) su dulje, a atmosfera na tečaju je zaista vedra i zabavna.

Osim toga, polaznike se motivira na druženja i izvan samog tečaja organiziranjem zajedničkih izlazaka na plesnjake, kakvo piće, ili pak na različite izlete. To su prilike da se upoznate i ugodno družite i s ostalim članovima paralelnih grupa Plesne škole Elite, a jasno, i da uđete u zagrebački plesni milje koji je u zadnje vrijeme masovan i eto sve više raste. Toliko, da skoro i nema večeri a da se negdje ne organizira kakav plesnjak koji je zaista pošteno posjećen.

Na tečaj se možete uključiti i s prijateljima, što bi vam moglo doprinjeti osjećaju veće opuštenosti i sigurnosti. No jasno, ukoliko nikoga ne nađete, to nije razlog da nam se ne priključite: voditelj će vas već na prvom sastanku sve međusobno upoznati i približiti na zaista ugodan i veseo način pa ćete se na tečaju jako brzo osjećati lijepo baš kao u društvu dugogodišnjih dragih znanaca.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, obično od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata, a plesnu poduku možemo držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

Plesna škola svaki mjesec otvara novi početni tečaj. Upisati se možete ili u paru ili sami jer se osobito brinemo za to da upišemo isti broj muških i ženskih polaznika.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply