Plesna škola – za maturante

 

Za maturante i srednjoškolsku mladež

Najvažnija svečanost naših srednjoškolaca svakako je Maturalna večer. Na njoj se mladi moraju dobro zabaviti, a to svakako neće biti moguće bez dobro savladane plesne vještine. Zbog toga je Plesni klub Elite pripremio posebne Plesne tečajeve za maturante I srednjoškolsku mladež.

Plesna poduka se sastoji od jednomjesečnog tečaja u sistemu dva puta tjedno po dva sata. Na tečaju će maturanti u intenzivnom radu naučiti plesove koji se uobičajeno plešu na maturalnim večerima.

Plesni program:

bečki ili engleski valcer (ovisno s kojim plesom se otvara plesna večer), foxtrott, disco fox, salsa i rock’n’roll.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada,  a plesnu poduku možemo držati i u vašoj školi.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply