Plesna škola – individualna poduka

Individualna-poduka

Ukoliko se dogodi da neki ples morate naučiti što prije, ili ako već samo želite potpunu pažnju plesnog učitelja samo za sebe, Plesna škola Elite nudi vam i INDIVIDUALNU PODUKU potpuno prilagođenu osobnim potrebama, željama i sposobnostima. U njoj ćete pod budnom pažnjom svog plesnog učitelja napredovati brže i učiti samo one plesove koje želite.

Na individualnu poduku možete doći sami ili u paru, sve do grupe od najviše 4 para. Što se tiče termina i  mjesta podučavanja, tu možemo biti potpuno fleksibilni pa ćete u osobnom kontaktu s vodstvom našega Centra dogovoriti i vrijeme i mjesto poduke koje Vam najviše odgovara.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, a plesnu poduku možemo držati i u vašim vlastitim prostorijama.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply