Zumba Elite

 

ŠTO JE ZUMBA?

Eh zumba… Zumba je zaista puno toga.

Oblik je to plesnog fitnessa u kojem ćete se pošteno oznojiti uživajući u plesanju na najpopularnije latinsko-američke ritmove cumbie, merenguea, bachate, salse, reggaetona, sambe, cha cha, soce, calypsa…

Prvenstveni cilj zumbe jest držati vas u zdravlju i kondiciji, kao i oblikovati vaše tijelo u lijepu formu, do čega se dolazi kroz trenutke nevjerojatne zabave i uživanja uz prekrasnu temperamentnu glazbu i zaista jednostavne plesne korake.

Plesovi zumbe ne plešu se u paru. Plesni voditelj stoji ispred polaznika koji prate njegove/njezine pokrete, slično kao u aerobiku. No za razliku od aerobika, ovdje nema dosadnog monotonog ponavljanja istih pokreta i vježbi: u zumbi se u sat vremena programa prođe 6 do 8 različitih plesova posebno koreografiranih na pripadajuću pažljivo izabranu vruću latinsko-američku glazbu.

TKO MOŽE PLESATI ZUMBU?

U program zumbe mogu se uključiti svi: i iskusni plesači, i čisti plesni laici, pa čak i oni koji smatraju da imaju dvije lijeve… Jer koraci koji se plešu u zumbi su nevjerojatno jednostavni, a posebni pedagoški pristup omogućuje njihovo lagano usvajanje i izvođenje čak i u lijepim varijacijama koje samom (prilično ozbiljnom kardiovaskularnom) vježbanju daju ton zabave i velikog uživanja.

Za zumbu nema gornje dobne granice. Svaki polaznik može prilagoditi vježbanje svojim mogućnostima pa su tako u Zumbu Elite dobrodošli svi zainteresirani iznad 14 godina starosti. Naravno, treba doći u udobnoj odjeći i obući za trening (trenirka i adekvatne tenisice), a nemojte zaboraviti niti ručnik i bočicu s vodom.

ELITEOVI VODITELJI ZUMBE

U Plesnom centru Elite zumbu vode Tamara Despot i Nenad Vlahović. Tamara je završila Kineziološki fakultet i sada radi kao kondicioni trener omladinskog pogona NK Dinamo. Nenad je ploveći tropskim morima na izvoru znanja vježbao karipske plesove. Oboje su bili vrhunski plesači sportskih latinsko-američkih plesova, oboje su licencirani voditelji zumbe i učitelji s velikim iskustvom

Može li bolje? Treba li bolja garancija da vježbanje zumbe u našim prostorima ima zaista pravi latinsko-američki štih? Drugim riječima, zumbu ćete u Eliteu plesati baš onako kako je zamišljena: kao pravo aerobno fitness vježbanje s okusom vrućih, temperamentnih Kariba!

ISTIČEMO!

Prvi sat zumbe u Eliteu je besplatan. Dođite, probajte i uvjerite se u kojoj je mjeri zumba i zarazna i očaravajuća!

Video clipovi:

Vježbanje ZUMBE održava se u ugodnim dvoranama u centru grada, a možemo je držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply