Tečaj samo najpotrebnijih plesova

samo-najkorisniji-plesovi

Za one koji žele biti spremni za sve plesne izazove sa što manje poduke pripremili smo Tečaj samo najpotrebnijih plesova.

Poduka traje tri mjeseca. Za to vrijeme ćete naučiti samo korake i plesne figure plesova koji se danas najčešće plešu. Uz to, nastojat ćemo također da postanete potpuno samostalni i sigurni u plesu i s (lako moguće) tek upoznatim novim plesnim partnerom i s nepoznatom glazbom čak i na veselici gdje imate osjećaj da su sve oči uprte baš u vas.

Program Plesne škole samo najpotrebnijih plesova:

–          Foxtrott (dvokorak): univerzalni ples na laganiju četverodobnu glazbu;

–          Disco fox (trokorak): univerzalni ples na bržu četverodobnu glazbu;

–          Slowfox: univerzalni ples na sasvim laganu, sporu četverodobnu glazbu;

–          Bečki valcer, Engleski valcer: za brzu, odnosno polaganiju glazbu trodobne mjere;

–          Rock’n’roll i Polka: česti na zabavama i svadbama;

–          Salsa: najpopularniji ples danas. U zagrebačkim noćnim klubovima može se skoro svaku večer pronaći izuzetno posjećeni salsa party, plesnjak u kojemu se pleše na ovu temperamentnu i vruću latinsko-američku glazbu.

U uobičajenim plesnim prilikama čak ni gore navedeni plesovi ne plešu se istom učestalosti. Stoga univerzalne plesove (Foxtrott, Disco fox, Slowfox) i Salsu (kao najpopularniji ples danas) obrađujemo detaljnije, s većim fondom plesnih figura, dok valcere, rock’n’roll i polku podučavamo samo u osnovama (ali naravno, i više nego dovoljnima za uspješnu upotrebu).

Ukratko, Tečaj najpotrebnijih plesova će Vam omogućiti da se u najkraćem mogućem vremenu i sa što je moguće manje zbrke u glavi osjećate sigurno i spremno otplesati baš svaku pjesmu koja se svira na zabavama, svadbama, proslavama Nove, plesnjacima ili pak salsa partyjima.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada, obično od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata, a plesnu poduku možemo držati i u vašoj radnoj organizaciji, školi ili u vašim vlastitim prostorijama.

Plesna škola svaki mjesec otvara novi početni tečaj. Upisati se možete ili u paru ili sami jer se osobito brinemo za to da upišemo isti broj muških i ženskih polaznika.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply