Hip hop

 


Naša se mladež oduševljava brojnim glazbenim spotovima svjetskih R&B i rap pjevačkih zvijezda u kojima glavnu ulogu zauzimaju plesovi HIP HOP i BREAKDANCE. Plesni centar Elite odgovara i na taj izazov i stoga nudimo našim mladima priliku da i sami nauče izvoditi sve te atraktivne pokrete i figure kojima su se uvijek divili.

Voditeljica hip-hopa je Magdalena Karlović, jedna od najpoznatijih zagrebačkih hiphoperica, pobjednica mnogih plesnih natjecanja.

Upisi za Hip Hop traju kroz cijelu godinu, a najupornije i najtalentiranije polaznike uzimamo u grupu koja se sprema za plesna natjecanja i nastupe. Ako vas takvo što zanima, pozivamo vas da nam se priključite što prije!

Video clipovi:

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply