Plesna škola – za mladence

Ubrzana plesna poduka za mladence i one koji se spremaju na svadbu

Ako Vam je svadba pred vratima, a uz to ste i glavni akteri cijelog događaja, onda i te kako trebate razmišljati o svečanom otvaranju plesa, kao i o tome da morate znati bar osnove plesanja. Jer ako ih nemate, a kako ćete se zaista u potpunosti zabavljati u tako lijepom i važnom događaju Vašeg života?

Na svadbenim zabavama uobičajeno svira slična tipična glazba pa je stoga za tu priliku potrebno naučiti samo određene plesove. Najčešći je slučaj uz to da je vremena malo pa smo za mladence i sve koji se žele na svadbi zabaviti plesanjem (a nisu iskusni plesači) pripremili ubrzanu plesnu školu, plesnu poduku prilagođenu specifičnim potrebama svadbene svečanosti.

Uz poduku 5 plesa (bečki valcer, engleski valcer, foxtrot, disco fox i polka), na ovom ćete tečaju naučiti i kako dostojanstveno i lijepo izaći na plesni podij da biste svadbeno plesno veselje otvorili na što svečaniji način.

Ubrzani tečaj za mladence traje četiri dana (po dva školska sata), a održat će se u terminima koji vam najviše odgovaraju.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada,  a plesnu poduku možemo držati i u vašim vlastitim prostorijama.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.


No comments yet.

Leave a Reply