Plesna škola – za djecu

 

Za mlade polaznike Plesni centar Elite organizira posebnu PLESNU ŠKOLU ZA OSNOVNOŠKOLCE s programom, trajanjem i terminima u skladu s njihovim uzrastom i potrebama.

Uz podučavanje kvalitetne plesne vještine, na plesnim sastancima naše polaznike također nastojimo i društveno usmjeravati dajući im uz plesnu kulturu i kulturu prihvatljivog i lijepog društvenog ponašanja općenito, kao i spoznaju i osjećaj da se do željenog cilja dolazi samo s pošteno uloženim radom i vremenom.

Najbolje polaznike, a to znači one koji će biti najuporniji i imati najviše želje za ozbiljnim vježbanjem plesanja pozvat ćemo u podmladak Sportske sekcije Plesnog centra Elite gdje ćemo ih pripremati za plesna natjecanja i jasno, za uspjehe na turnirima.

Sastanci PLESNE ŠKOLE ELITE održavaju se u ugodnim dvoranama u centru grada,  a plesnu poduku možemo držati i u vašoj školi.

Za dodatne informacije, molimo, kontaktirajte nas.

I NA KRAJU ISTIČEMO

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos naših voditelja prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno dokida neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i sustegnutost na plesnom podiju.

S porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Elite – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

MONEY BACK GUARANTEE: Plesni centar Elite, kao jedini od plesnih škola u našim krajevima, svojim polaznicima daje garanciju zadovoljstva obvezivanjem vraćanja tečajnine. Ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja, sve što trebate napraviti jest da u prvih dva tjedna boravka u našem Centru izrazite želju za prekidom i mi ćemo Vam vratiti uloženi novac.