Stručno vodstvo

nenad-strucno-vodstvo

Kvalitetu našemu radu daje i pred vama je jamči stručno vodstvo našega Centra.

Tu je prije svega stručni voditelj Plesnog centra gospodin NENAD VLAHOVIĆ, diplomirani plesni učitelj (nositelj licenci jedne od svjetski najjačih profesionalnih plesnih organizacija ISTD), trener i sudac sportskog plesa i jedini Hrvat reprezentativac u sportskom plesu u bivšoj Jugoslaviji. Pobjednik više međunarodnih turnira, uspješno je sudjelovao i na europskim i svjetskim prvenstvima, a plesno i pedagoško znanje stekao je, između ostalog, i višegodišnjim boravkom u prijestolnici sportskoga plesa Londonu radeći s najboljim svjetskim plesnim trenerima. Zahvaljujući tome osposobio je mnoge generacije prvaka u gotovo svim kategorijama sportskog plesa.

Danas Nenad Vlahović prenosi svoje bogato znanje i iskustvo na sve zainteresirane kao stručni voditelj Centra. Preko 15.000 polaznika u Nenadovih 29 godina podučavanja plesa urodili su velikim iskustvom koje ćete vi osjetiti u brzini i lakoći usvajanja svih plesnih koraka kao i u vedroj i opuštenoj atmosferi koja vlada na njegovim satovima. A ondje se osobito nastoji da nijedan polaznik ne ode iz Plesne škole Elite bez krajnjeg rezultata – usvojenog kvalitetnog plesnog znanja i zadovoljstva učenja u ugodnoj atmosferi.

Nenadova desna ruka u vođenju plesnih aktivnosti Elitea je Tamara Despot koje se sigurno svi sjećate iz televizijskih emisija ”Ples sa zvijezdama”. Tamara je za vrijeme svoje aktivne sportsko – plesne karijere u Eliteu ostvarila sjajne rezultate. Osim više naslova državnog prvaka, osvojila je i 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu starije mladeži u LA plesovima, što je tada bio najveći rezultat hrvatskog plesanja postignut ikada. Tamara Despot je završila Kineziološki fakultet u Zagrebu i sada radi kao kondicioni trener omladinskog pogona Nogometnog kluba Dinamo. I jasno, podučava ples i zumbu u Plesnom centru Elite

Većinu plesnih tečajeva našega Centra vodi upravo Nenad Vlahović osobno, no naravno, često je interes za plesnom podukom toliki da dio posla moraju preuzeti i drugi. Stoga je Nenad Vlahović tijekom svog bogatog plesnog života osposobio i cijelu plejadu plesnih učitelja, od kojih najbolji rade u Eliteu. Svi će vas oni srdačno dočekati te vas u prepoznatljivom Nenadovom stilu stručno i lagodno provesti kroz vaše prve plesne korake.

Rekreacijsko-plesne aktivnosti i hip hop grupe također vode vrhunski pedagoški stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koje Plesni centar Elite angažira uvijek na temelju njihova dobra glasa i dokazanih kvaliteta u poslu.

Ukratko, naše geslo je: NIJE SVEJEDNO GDJE UČITE PLESATI
Provjerite zašto!